Луганська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
18.05.2024
12:45
Приветствую Вас Гость | RSS

11:06
Засідання комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

З червня о 14.30, комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів проводить засідання у режимі відеоконференції. У порядок денний включені питання які будуть цікавими для чорнобильців. Так будут розглянуті питання:

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо відновлення пільг у зв'язку з рішенням Конституційного Суду України № 12-р/2018 від 18 грудня 2018 року та уточнення окремих положень (р. № 3222, н.д. Зінкевич Я. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Постанови про недопущення зупинки функціонування госпіталів ветеранів війни під час впровадження другого етапу медичної реформи (р. № 3235, н.д. Зінкевич Я. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення належних соціальних гарантій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на виконання рішення Конституційного Суду України (р. № 1117 доопрацьований, н.д. Королевська Н. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№ 2827, н.д. Кулініч О., Бабенко М. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№ 2827-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення (р. № 3109, н.д. Королевська Н. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо забезпечення лікування постраждалих громадян та збільшення для них пільг (р.№ 3239, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

 

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення постраждалих та потерпілих від Чорнобильської катастрофи (р.№ 3239-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

Просмотров: 475 | Добавил: chernobylsever | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Вход на сайт
Календарь
«  Июнь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024